کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
نامرتب و یا کج بودن جزئی دندان ها مشروط بر اینکه که قصد انجام درمان ارتودنسی نداشته باشید.
همچنین، مراقبتهای پس از ترمیم با کامپوزیت، نقش مهمی در حفظ ماندگاری و سلامت دندانهای ترمیم شده دارند.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
عدم رعایت مراقبتهای تغذیهای پس از انجام کامپوزیت دندان منجر به بروز عوارض زیر میشود:
خوشحالیم که در خدمت شما بودیم و تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.
ویزیتهای دورهای: هر شش ماه یک بار به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا وضعیت کامپوزیتها و سلامت عمومی دندانها بررسی شود.
قیمت مناسب، ظاهری طبیعی، دوام و ماندگاری بالا، رنگبندی متنوع، روند درمان کوتاه، عوارض بسیار کم و قابلیت ترمیم مجدد از جمله مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند.
هزینه کامپوزیت دندان بسته به نوع و تعداد دندانها، برند کامپوزیت و کلینیک متفاوت است. در جدول زیر میتوانید حدود قیمتها را مشاهده کنید:
موارد زیر تنها تعدادی از مزایای باندینگ دندان با این ماده کاربردی و ارزشمند است:
در ادامه می فهمیم کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و با انواع، مزایا و عوارض آن آشنا می شویم.
ممکن است شما هم درباره این موضوع شنیده باشید که کامپوزیت میتواند باعث جلو آمدن دندانها شود. در واقع یکی از عوارضی که ممکن است پس از انجام این نوع درمان دندانپزشکی برای برخی افراد پیش بیاید، جلو آمدن غیرطبیعی دندانهاست.
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ شرایط کامپوزیت دندان بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندانها بر روی هم و … عاداتی از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.